Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Artikel: Wood Wood holder show i København for sidste gang

Fra næste sæson rykker Wood Wood alle showaktiviteter til Berlin Fashion Week
Fra næste sæson rykker Wood Wood alle showaktiviteter til Berlin Fashion Week

Når den sidste model går ned fra Wood Woods runway efter at AW11 kollektionen er blevet vist i morgen, er det for sidste gang i København. Copenhagen Fashion Week har nemlig fra næste sæson tabt Wood Wood til Berlin Fashion Week.

”Først og fremmest handler det om, at jeg ikke tror på København længere,” siger Wood Wood grundlægger, Karl Oskar Olsen. ”København havde sit moment for et par år siden, synes jeg. Det kan man ligesom mærke på folk. Showmæssigt tror jeg simpelthen ikke på det længere. Der er stort set kun danske mærker i Copenhagen Fashion Weeks showkalender. Og så gør vi det selvfølgelig også for at sende et signal til omverdenen om, at vi er et internationalt brand.”

Wood Wood har igennem flere år haft butik i Berlin, og derudover er brandets oplevelse af den berlinske modeuge og messen Bread&Butter også medvirkende årsag til det kommende skifte.

”Vi har skabt et miljø i Berlin omkring vores butik, og jeg havde et rigtigt positivt indtryk af Berlin Fashion Week, sidst jeg var dernede," siger Karl Oskar Olsen men slår fast, at det danske brand stadig tror på det skandinaviske marked, og at Wood Wood også fremover vil komme til at markere sig under Copenhagen Fashion Week. Bare ikke med et decideret show.

Så meget desto mere grund er der til at glæde sig til AW11 kollektionen, der vises i morgen, fredag d. 4. februar. ”Ja, vi har gjort lidt ekstra ud af showet, så vi slutter med et brag. Men hvad det mere præcist er, må man vente med at finde ud af til i morgen aften,” afslutter Karl Oskar Olsen.

Billeder: Wood Wood