Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Fashion Exclusive byder på nye kulisser

Fashion Exclusive udnytter store dele af Nimb og præsenterer nye designere til den kommende modeuge
Fashion Exclusive udnytter store dele af Nimb og præsenterer nye designere til den kommende modeuge

Fashion Exclusive, der traditionen tro holder til på Nimb Hotel i Tivoli er klar med nye tiltag til den kommende modeuge. Således er der udskiftning i programmet, hvor bagkvinderne bag, Ann Hertha og Anette Kjærgaard, nu kan præsentere shows fra Jean//Phillip, Hugo Boss, Munthe plus Simonsen, Anne Vest/Stasia, Ole Yde samt Wackerhaus. 

”Vi holder et udendørs terrasseshow for Jean//Phillip, mens fx Hugo Boss er en frokost og en mindre visning af deres tre linjer. Ole Yde holder på det kongelige teater – men han har jo heller ikke holdt på Nimb de sidste par gange, og Wackerhaus viser sin kollektion i baren på Nimb. Så vi flytter lidt rundt, og udnytter stedets muligheder bedre end sidst,” fortæller Anette Kjærgaard til FashionForum.dk.

Tidligere har Nimb nemlig været kendetegnet ved at holde shows i hotellets pejsestue, der har dannet en til tider presset ramme for de mere velbesøgte shows – et helt bevidst valg fra Fashion Exclusive, der netop har valgt Nimb på grund af den intime og eksklusive ramme. Og den løbende udskiftning af designere der viser på Nimb, har netop betydet, at fx Munthe plus Simonsen har måttet skære ind til benet. 

”Vi er egentlig glade for den udskiftning vi har haft, for vi præsenterer et godt hold. Munthe plus Simonsen er garvede i branchen, mens Anne Vest er mere upcoming. Tilføjelsen af Jean//Phillip betyder, at vi kan præsentere vores første herreshow,” fortsætter Anette Kjærgaard, der tilføjer at nogle af de brands der tidligere har vist på Nimb, dog samtidig godt kan være savnet. 

”Men det er fedt at få kørt en masse forskellige brands igennem. Vi er generelt glade for udskiftningen og de nye muligheder på Nimb,” afslutter hun. 

Billede: Jean//Phillip SS11