Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Article_Modtagerne af NEWGEN-sponsoraterne er fundet

Modtagerne af de vigtige New Generation, der er en del af modeugen i London, er nu fundet.
Modtagerne af de vigtige New Generation, der er en del af modeugen i London, er nu fundet.

Den kommende sæsons modtagere af New Generation-sponsoratet er nu fundet. New Generation, eller NEWGEN som den kaldes, er British Fashion Councils platform for ungt britisk designtalent, der efterhånden er international anerkendt for at identificere modebranchens fremtidige steder. 

Til modeugen i  London i februar bliver der således givet sponsorater til bl.a. Mary Katrantzou, JW Anderson og Louise Gray. Sponsoraterne er i flere forskellige kategorier og dækker alt fra showsponsorater med penge og brug af British Fashion Councils Catwalk Show Space, til præsentationer og udstillingsmuligheder. NEWGEN er på den måde blevet en vigtig nøgle for unge designere, da den giver unikke muligheder for at komme i kontakt med presse, indkøbere og kunder. 

NEWGEN har eksisteret siden 1993. Den legendariske modeskribent Sarah Mower er i spidsen for panelet, der tæller en række aktører fra den britiske modeverden, fra magasiner til indkøbere. 

Blandt de tidligere modtagere er Alexander McQueen, Matthew Williamson, Lara Bohinc og Christopher Kane. Se den fulde liste over denne sæsons modtagere her.