Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

article_Birger Christensen lancerer in house-kollektion

For første gang er det legendariske modehus klar med deres egen skindkollektion.
For første gang er det legendariske modehus klar med deres egen skindkollektion.

Birger Christensen lancerer in house-kollektionModehuset Birger Christensen har netop for første gang i virksomhedens 140-årige historie lanceret  en skindkollektion i eget navn. Det er designeren Michael Kristensen, der står bag kollektionen, som tager udgangspunkt i Birger Christensens håndværkstraditioner tilført et strejf af designerens kreative forståelse.[[addon]]Jens Birger Christensen, der er fjerde generation bag den eksklusive butik på Strøget i København, beskriver designet som ’anvendeligt og moderne med et sofistikeret og sensuelt udtryk’, og han fortsætter:

“Vi ønsker hele tiden at forny os og være førende inden for design. Med denne kollektion har vi formået at introducere en ny linje i eget navn, med et generøst formsprog og enkelt design i ypperlige materialer.”

Designeren bag kollektionen, der både rummer ruskind og skind , tilføjer:

"Det har været en helt unik mulighed for mig at lave denne kollektion, der matcher husets høje kvalitetsniveau, og som samtidig afspejler mit design-DNA så tydeligt”,

Kollektionen består af 11 styles, der er produceret som limited edition. Kollektionen sælges udelukkende fra butikken i København.