Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Article_H&M udvider i Lyngby Storcenter

Med udvidelsen af butikken i Lyngby Storcenter, kan H&M se frem til at lancere sin næststørste filial i Danmark.
Med udvidelsen af butikken i Lyngby Storcenter, kan H&M se frem til at lancere sin næststørste filial i Danmark.

D. 23 november udvider H&M deres afdeling i Lyngby Storcenter. Det sker i forbindelse med lanceringen af designsamarbejdet Lanvin for H&M, der frigives i kun fire butikker i Danmark samme dag. 

”Vi har længe ønsket at udvide vores butik i Lyngby Storcenter, og da lejemålet under den nuværende butik blev ledigt, var det en fantastisk mulighed for også at blive en del af stueetagen i centeret,” udtaler Christel Friis-Mikkelsen, H&M’s danske direktør,i en pressemeddelelse. 

Åbningen af den ny 2700 m2 store butik kommer ikke til at gå stille af sig. Den bliver en af de eneste af H&Ms afdelinger i Danmark, der kommer til at forhandle den eksklusive linje som Lanvins kreative direktør Alber Elbaz har designet for den svenske tøjgigant. 

Det er underetagen under Lyngby Storcenters nuværende H&M, der er brugt til udvidelsen der gør butikken til den næststørste af sin slags herhjemme. Den nyindrettede butik vil stå helt færdig i foråret 2011, og vil føre både herre-, dame-, børne-, og ungdomslinjerne, samt både high-fashion mærket Trend og herrelinjen Modern Classic til de kræsne kvinder og mænd. 

H&M har eksisteret i Lyngby Storcenter siden 1981.