Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

article_Tommy Hilfiger er dommer på Danmarks Designskole

Den amerikanske designlegende Tommy Hilfiger er dommer i konkurrencen "American Icons" på DKDS.
Den amerikanske designlegende Tommy Hilfiger er dommer i konkurrencen "American Icons" på DKDS.

I eftermiddag, torsdag den 11. november, gæster den amerikanske designlegende Tommy Hilfiger Danmarks Designskole. Han er nemlig dommer i modekonkurrencen American Icons, hvor en række af designskolens elever redesigner og fortolker Tommy Hilfigers ikoner.

Konkurrencen er udskrevet af Tommy Hilfiger i samarbejde med Danmarks Designskole. 
Ni beklædningsstuderende forholder sig til en række klassiske ikoner i amerikansk mode –  set i en skandinavisk optik, lyder det i en pressemeddelelse fra designskolen.

Under besøget vil Tommy Hilfiger mødes med de ni studerende, der er udvalgt til konkurrencen, gennemgå konkurrenceforslagene og finde en vinder. Ud over den kendte designer selv, består juryen af Danmarks Designskoles rektor Anne-Louise Sommer, moderedaktør Frederik Andersen (Euroman) og en markant dansk modedesigner.

Inspireret af The Icon Collection
Konkurrenceforslagene er inspireret af Tommy Hilfigers The Icon Collection, der består af 25 klassiske amerikanske Hilfiger-designs, der hylder modeskaberens egne stilikoner: Steve McQueen, Grace Kelly, James Dean og Deborah Harry. The Icon Collection blev lanceret i anledning af 25-års-jubilæet for Tommy Hilfiger-brandet.

Vinderen af konkurrencen bliver det forslag, der bedst illustrerer, hvordan de amerikansk ikoner kan fortolkes med et skandinavisk tvist. FashionForum.dk er naturligvis med på første parket og bidrager med flere nyheder om konkurrencen.