Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Article_Anerkendt moderedaktør udgiver eksklusivt magasin

Suzy Menkes, anerkendt moderedaktør på The International Herald Tribune, udgiver snart et luksusmagasin.
Suzy Menkes, anerkendt moderedaktør på The International Herald Tribune, udgiver snart et luksusmagasin.

Det er nu ti år siden, at International Herald Tribune afholdt deres første luksuskonference med den anerkendte moderedaktør Suzy Menkes som vært. Konferencerne har hidtil været afholdt i blandt andet Paris, Hong Kong, Dubai, Istanbul, Moskva og New Delhi, og nu bliver der altså endvidere udgivet et magasin, redigeret af Suzy Menkes, indeholdende en række essays fra Menkes’ egen hånd, samt en række artikler, der alle udforsker feltet mellem luksus og de lande, de enkelte konferencer gennem tiden har været afholdt i. 

Stephen Dunbar-Johnson, udgiver af International Herald Tribune siger i en pressemeddelelse: 

“International Herald Tribunes luksuskonference er blevet en event, branchen ikke må misse, takket været Suzys talent for at tiltrække de bedste talere og hendes urokkelige fokus på de emner og de markeder der betyder noget. Det er kun passende, at vi markerer tiårsjubilæet med en konference, der kigger på vigtigheden af arv, og så med et smukt luksusmagasin, der er både retrospektivt og fremadskuende."[[addon]]
Magasinet ser bl.a. på, hvordan de forskellige kulturer og økonomier i de hidtidige værtsbyer har vist forskellige sider af luksusindustrien. Bidragyderne tæller en lang række af modebranchens tungeste navne, og forsiden er en tegning af Suzy Menkes på toppen af modeverdenen, udført af Karl Lagerfeld.  

Bladet udkommer i et begrænset oplag og bliver udgivet i samarbejde med det parisiske forlag Stiletto Editions. Det bliver uddelt til deltagerne på konferencen, der finder sted på InterContinental Park Lane i London fra d. 9.-10. november. Derudover uddeles det til modeansatte, designskoler samt udvalgte hoteller.