Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

article_Peter Ingwersen forlader Noir

Designeren sælger sine aktier i Noir A/S efter seks år som kreativ direktør.
Designeren sælger sine aktier i Noir A/S efter seks år som kreativ direktør.

Danske Noir blev hårdt ramt af krisen for to år siden, og nu afhænder stifteren Peter Ingwersen sin aktiepost på 5 pct. og forlader ligeledes sin stilling som chefdesigner. Philipson Holding står således fremover som eneaktionær i Noir A/S, efter at holdingselskabet allerede i juli i år overtog aktiemajoriteten, da blandt andre Vækstfonden trak sig som investor.

Peter Ingwersen er stadig stolt af, at de tre brands Noir, Bllack Noir og Illuminati II, siden Noir A/S blev grundlagt i 2004, har bidraget til at slå bæredygtig produktion fast som sexet i tøjbranchen. Men nu har han gjort sit i virksomheden, siger den tidligere kreative direktør.

”Tiden er inde til, at jeg realiserer andre drømme og lader nye kræfter tage over. Og jeg er sikker på, at Philipson Holding og den daglige ledelse vil varetage arven på bedste vis,” lyder det fra designeren i en pressemeddelelse.

Niels Egelund, der er adm. direktør i Noir A/S, er taknemmelig for den enorme indsats, designeren har gjort:

”Peter Ingwersen har været en stærk drivende kraft i forhold til selskabet og har sat bæredygtighed på verdenskortet inden for mode. I kølvandet på den globale finansielle krise er det nu tid til at sætte godt købmandskab i højsædet med stærke produkter og skarpt fokus på salg og distribution for både Noir og Bllack Noir samt Illuminati II,” siger direktøren.

Med Peter Ingwersens afgang er jagten nu gået ind på en ny chefdesigner, og der er allerede kontakt til flere interessante navne fra både ind- og udland, forlyder det:

”Vi ser frem til at realisere det store potentiale, mærkerne har, for at gøre Noir A/S til en lønsom virksomhed,” slutter Niels Egelund.