Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Article_Den samlede oversigt over efterårets seminarer

Efteråret byder på en lang række seminarer og workshops. Med nøgleord som innovation, retail og fremtidens forbrugere er der lagt op til et lærerigt efterår.
Efteråret byder på en lang række seminarer og workshops. Med nøgleord som innovation, retail og fremtidens forbrugere er der lagt op til et lærerigt efterår.

Vækst med design og innovation
360° design- og innovationsprogram • 14. oktober, 26. oktober og 11. november 2010 • Trekantområdet

Din virksomhed kan bruge design som strategisk redskab til at styrke forretningsudvikling og innovation og derigennem skabe vækst. Dansk Design Centers intensive 360° design- og innovationsprogram giver din virksomhed konkrete redskaber til at komme i gang.
Læs mere her

Visual Merchandising
TEKO, Herning, 18. Oktober, 8.30-15.30 
For dig, der arbejder med butikkens indretning og design eller har brug for at kende til arbejdet med at omsætte virksomhedens forretningskoncept og værdier til fysisk butiksudtryk. Vi dykker ned i de daglige opgaver i butikken ift merchandising. Du får relevante teorier og konkrete eksempler, som gør dig i stand til at træffe nogle meget bevidste valg ift styling af butikken. Du kan f.eks. være leder, salgsassistent eller visual merchandiser.
 
Læs mere her

World Retail Congress 2010
Berlin, 25.-27. oktober Berlin er i år vært for en af verdens største retail-begivenheder. Fra d. 25.-27. oktober afholdes World Retail Congress, hvor over 1000 topledere fra retail-branchen vil adressere morgendagens udfordringer.
Læs mere her

Trends og konceptuel forståelse
TEKO, Århus, 27. Oktober 9.00-16.00
For dig, der arbejder strategisk med butikkens/kædens forretnings-, butiks- og merchandisingkoncept. Du er f.eks. kædechef, souschef eller butikschef. 
Læs mere her

Hvilken form for innovation virker I 2010? 
Innovatorium, Herning, 28. oktober, 14.00‐16.30
Kom og hør resultaterne fra en dugfrisk undersøgelse baseret på kvalitative og kvantitative interviews af 213 virksomheder. Undersøgelsen er en opfølgning på en omfattende analyse fra 2008 – foretaget før finanskrisens vinde blæste ind over os alle.
Læs mere her

Retail Couture
Hal-D, København, 28. Oktober, 11.00-17.00 
Retail bliver en af de vigtigste discipliner at kunne bestride, hvis man vil excellere i modeverdenen i fremtiden. Derfor er det fysiske og virtuelle retail space en af de mest effektive steder at skabe brand building. Men hvor er udviklingen på vej hen, og hvordan bliver retail en integreret del modevirksomhedens branding strategi?
Læs mere her

Design skaber vækst
København, 4. november 2010, eftermiddagsseminar
Deltag i et intensivt eftermiddagsseminar om design som konkurrenceparameter. Vi har sammensat et spændende program med en international designekspert, et succesfuldt designbureau og en af Danmarks mest innovative virksomheder.
Læs mere her

Styrk dit brand via CSR
Århusområdet, 23. november 2010, 9.00-16.30

Få redskaber til at sikre enkel og systematisk branding via inddragelse af CSR.
Læs mere her

Spot the trend – Fremtidens Forbruger
Østerbro, København, 4. November, 12.00-16.00
Hvordan ser fremtidens mand og kvinde ud? Foretager de deres valg med hjernen eller med hjertet? Hvordan ser deres fremtidige købsmønstre ud?Få et dugfrisk og underholdende indblik i, hvad der rører sig blandt kunderne baseret på research, når brancheforeningen SPT holder trenddag.
Læs mere her

Seminar om bæredygtige tekstiler i Amsterdam
Amsterdanm, Holland, 17.-18 november.
Kom til todages-seminar for brands og retailere om økologiske og bæredygtige tekstiler i Amsterdam. 
Læs mere her