Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Press_Royal_Copenhagen_og_David_Andersen

Mellem musselmalet, couture & pop-up shop: Royal Copenhagen udstiller David Andersen.
Mellem musselmalet, couture & pop-up shop: Royal Copenhagen udstiller David Andersen.

Den 9. August slår Royal Copenhagen dørene op til et helt unikt samarbejde. Royal Copenhagen har ryddet hele den ene fløj af 2. Sal i deres elegante Flagship Store på Amagertorv i København og ladet designer David Andersen rykke ind med en udstilling af smukke couture kjoler og en såkaldt pop-up shop, dvs. en shop i shoppen, hvor AW10 kollektionen vil blive solgt.

David Andersen er ud over skarpe herrekollektioner kendt for sine smukke couture kjoler, der alle udspringer af inspirationen i arkitekturen og det tredimensionelle rum, hvor det transparente møder det stringente og danner et skisma, hvori den detaljerede detalje træder frem i florlet chiffon og yndig thaisilke og danner et udtryk, der er skarpt, enkelt og feminint.

Dette unikke samarbejde kickstartes med et event, hvor relevant presse og særligt indbudte vil blive inviteret til et let traktement kl.14 i Royal Copenhagens Flagship Store.

Kjolerne og pop-up shoppen kan opleves af alle i Royal Copenhagen Flagship Store på Amagertorv 6 i København fra 10. August og 2 uger frem.