Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Press_Modezonen_New_Edition

Modezonen iværksætter initiativ, der skal sætte fokus på morgendagens designere.
Modezonen iværksætter initiativ, der skal sætte fokus på morgendagens designere.

Under Copenhagen Fashion Week SS11 vil en jury på fem yderst kompetente personer fra forskellige områder i modebranchen sidde klar med blok og pen, når kollektionerne fra dette års afgangselever vises på catwalken. Juryens formål er at udvælge de tre afgangselever, der har skabt de mest opsigtsvækkende, velproducerede og sammenhængende kollektioner. Kollektioner der fortjener ekstra opmærksomhed.

De tre vindere bliver udstillet i Illum fra uge 33-35 (16. august – 4. september), hvor Illum har særligt fokus på danske designere. Vinderne får både et vindue ud til Strøget og en større udstilling på 4. sal. Hver vinder vil samtidig blive præsenteret særskilt på modebranchens foretrukne website FashionForum.dk.

Det er et krav, at kollektionen kan opleves live under Copenhagen Fashion Week, hvorfor afgangselever fra TEKO, Danmarks Designskole og Designskolen Kolding alle har muligheden for at vinde.

I juryen sidder:
Ane Lynge-Jorlén (Dr. og adjunkt i modehistorie, Parsons, Paris)
Isabel Berglund (Designer)
Rasmus Storm (Indehaver af Storm)
Carla Christine Bruus Strube (Chefredaktør, FashionForum.dk)
Gisle Mardal (Excecutive Manager, Norwegian Fashion Institute)

NEW EDITION, der er iværksat af Modezonen, har til formål at styrke vækstlaget og sætte fokus på designskolernes talentmasse. Projektet skal promovere morgendagens designtalenter og herved bidrage til Danmarks fortsatte position som innovativ mode- og designnation.
Ved at udstille i Illum, der huser nogle af de bedste skandinaviske og internationale mærker indenfor mode og design, får afgangseleverne en unik chance for at få eksponeret deres kollektion og designtalent.

De bedste hilsner

[[addon]]   

 

 

For yderligere information kontakt: Kristine på kk@danishfashioninstitute.dk