Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Press_Baum und Pferdgarten designer cykelhjelm

Baum und Pferdgarten er designerne bag en moderigtig leopardprintet cykelhjelm, som kommer i handlen fra uge 31.
Baum und Pferdgarten er designerne bag en moderigtig leopardprintet cykelhjelm, som kommer i handlen fra uge 31.

Baum und Pferdgarten er designerne bag en moderigtig leopardprintet cykelhjelm, som kommer i handlen fra uge 31. Cykelhjelmen distribueres af Dansk Supermarked og koster 229kr. hvoraf 50kr. doneres til en velgørende organisation efter Baum und Pferdgartens ønske. Baum und Pferdgarten har valgt at donerer pengene til Omsorg – et initiativ under Kræftens Bekæmpelse, som arbejder for at hjælpe børn i sorg. Cykelhjelmen produceres i størrelserne XS-S-M-L.

Designerne Rikke Baumgarten og Helle Hestehave er kendt for deres kompromisløse tilgang til design og for deres fokus på detaljer. Leopardprintet er et af Baum und Pferdgartens signaturprints. Rikke Baumgarten siger om/ har følgende kommentar til valget af leopardprint ”… Dette smukke og majestætiske dyr bevæger sig i harmoni med sine omgivelser og pelsens smukke aftegninger oser af glamour og eksklusivitet. Leopardprintet er det perfekte link mellem den funktionelle cykelhjelm og Baum und Pferdgartens forunderlige univers… ”

Rikke Baumgarten og Helle Hestehave ønsker at sætte fokus på behovet for ansvarlig voksenhjælp til børn i sorg, og donerer derfor pengene til Omsorg – et initiativ under Kræftens Bekæmpelse. Omsorg etablerer blandt andet gratis sorggrupper for børn og unge rundt om i landet, som drives af frivillige lærere, pædagoger, psykologer, præster og rådgivere der er vant til at arbejde med børn og unge.

For yderligere information kontakt Kirstie Vogelsang, Baum und Pferdgarten, Vognmagergade 2, 1120 Kbh. K. Telefon +45 3535 2115 eller på press@baumundpferdgarten.com