Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Press_Pandora_grand_opening

Denne sommer åbner PANDORA to nye Concept Stores i Illum København og Københavns Lufthavn.
Denne sommer åbner PANDORA to nye Concept Stores i Illum København og Københavns Lufthavn.

Denne sommer åbner PANDORA to nye Concept Stores i Illum København og Københavns Lufthavn. Kom til åbningsreception i butikkerne den 30. juli og deltag samtidig i konkurrencen om at vinde en eksklusiv LovePods-pavéring med 37 diamanter i 18 karat hvidguld.

Fredag den 30. juli fra kl.10.00 bliver der holdt Grand Opening i de nyåbnede PANDORA Concept Stores i København. Er du på vej ud at rejse den dag, så slå en smut forbi den nye, flotte butik i lufthavnen eller kom forbi butikken i Illum i hjertet af København, hvor der begge steder vil blive serveret forfriskende champagne og uddelt goodie bags til de første 300 fremmødte.

PANDORA CONCEPT STORES
I dag findes der seks PANDORA Concept Stores i Skandinavien. Den succesfulde danske smykkevirksomhed er stolt af at udvide med yderligere to Concept Stores i København.

”Som dansk brand er vi naturligvis meget stolte af at ekspandere med Concept Stores på det danske marked. København har fra starten været centrum for PANDORA – det var her virksomheden startede som en lille kælderforretning i 1982, der siden er vokset sig til over 250 Concept Stores verden over. Det er med absolut stolthed, at vi nu positionerer os stærkt i København”, udtaler Søren Busk, Retail Operation Manager hos PANDORA.

De nye Concept Stores i København præsenterer PANDORA’s unikke feminine og stilrene univers, hvor der er lagt stor vægt på design, den totale shoppeoplevelse og ikke mindst et højt serviceniveau. Begge butikker forhandler hele PANDORA’s smykkesortiment fra de populære charms til den mere eksklusive LovePods kollektion.

INSPIRERENDE HISTORIE
PANDORA blev grundlagt i 1982 i København og beskæftiger i dag over 3.500 medarbejdere på verdensplan, hvoraf flere end 2.500 befinder sig i Thailand, hvor PANDORA fremstiller ægte smykker i høj håndforarbejdet kvalitet. PANDORA er verdens tredjestørste smykkebrand og distribuerer sine smykker til mere end 40 lande fordelt på seks kontinenter.

Glæd dig til at shoppe sommerens flotte smykkekollektion i PANDORA’s Concept Stores i Illum København og Københavns Lufthavn fra slutningen af juli 2010.

For mere information kontakt Retail Operation Manager Søren Busk på tlf. +45 2116 5875.