Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Press_Dansk Hollywood frue lancerer tøjbrand på Copenhagen Fashion Week

Den kendte modestylist Kirsten Prosser fra tv-serien Danske Hollywood Fruer løfter nu sløret for, at hun på modeugen i august lancerer sit eget brand med en kollektion målrettede stilbevidste kvinder.
Den kendte modestylist Kirsten Prosser fra tv-serien Danske Hollywood Fruer løfter nu sløret for, at hun på modeugen i august lancerer sit eget brand med en kollektion målrettede stilbevidste kvinder.

Den kendte modestylist Kirsten Prosser fra tv-serien Danske Hollywood Fruer løfter nu sløret for, at hun på modeugen i august lancerer sit eget brand med en kollektion målrettede stilbevidste kvinder. Og Hollywoods eksklusive guldsmed Judy Klimek, indehaver af Left Turn Jewelry, hvor amerikanske celebs ofte køber smykker, har designet accessories til kollektionen.
 
Danskerne bliver de første i verden, som får lov til at se og røre de nye klæder og smykker. Så lige nu arbejdes der på højtryk i Hollywood. Kristen Prosser og Judy Klimek er nemlig begge ambitiøse iværksættere med en fælles forretningsdrøm om også at få succes i Danmark – og efterfølgende resten af Europa.
 
”Mange hjemme i Danmark undrer sig måske over, at Judy Klimek og jeg brænder så meget for at begejstre de modebevidste danskere. Men med Copenhagen Fashion Week er Danmark blevet Skandinaviens spirende modecentrum med mange muligheder for designere og nye brands. Og for os at se et oplagt sted at begynde, når vi også ønsker succes uden for USA. Så vi er meget spændte på, hvordan det kommer til at gå i København til august,” siger tv-stjerne og stylist Kirsten Prosser.
 
Set i lyset af, at de to mode- og designorienterede kvinder med deres karrierer har opnået anerkendelse hos verdensstjerner, vi kun ser på film, kan vi danskere kun glæde os lige så meget som dem til deres verdenspremiere på den kommende Copenhagen Fashion Week.
 
Stilren kollektion med fokus på detaljerne
Som inspirationskilde til Kirsten Prossers allerførste kollektionen nogensinde har hun trukket på sin mangeårige, professionelle erfaring som en af Hollywoods foretrukne stylister.
 
”Med mit job har jeg haft tusindvis af flotte kollektioner fra alverdens designere i mine hænder. Desværre har jeg alt for ofte oplevet, at disse er skabt ud fra en aktuel trend og til kun at klæde én bestemt kropstype. Erfaringsmæssigt ved jeg, at det rigtige tøj og skønne accessories kan fremhæve fordelene ved alle former for kvindelige skikkelser,” siger Kirsten Prosser og fortsætter:
 
”Derfor er min kollektion skabt ud fra nogle klassiske designprincipper med visionen om at passe perfekt til flere forskellige kropstyper og en bred aldersgruppe. Og med Judy Klimeks specielt designede smykkeaccessories til kollektionen, som bl.a. er lavet af de skønneste ægte og semi-ægte ædelstene fra hele verdenen, kan man også sætte et personligt præg på min kollektion. Kort sagt har jeg fokuseret på en gennemført stil ned til den mindste detalje og tilbehør, men nu vil jeg heller ikke røbe mere,” siger Kirsten Prosser. 
 
Priser
På forhånd kan vi glæde os over, at prisniveauet på Kirstens Prossers kollektion ikke kræver en millionindkomst. Bluserne koster fra 300 kroner og op. Priserne for kjolerne begynder på 1.250 kroner. De eksklusive accessories fra Judy Klimek koster fra 450,- kroner.
 
Yderligere oplysninger

Ønsker du at høre mere om Kirsten Prossers lancering af sit tøjbrand eller om Judy Klimek, er du velkommen til at kontakte pr-specialist Dorte Egelund fra Egelund PR. Mobil: +45 5042 8108, mail: dorte@egelundpr.dk.
 
Om Kirsten Prosser

Kirsten Prosser er kendt fra tv-serien Danske Hollywood Fruer som stylisten, der bor i Corona del Mar, som er et af de dyreste områder i Orange County. Her driver hun sit eget stylistfirma inklusiv butikken ‘OnQueStyle’, hvor hun sælger kendissers aflagte designertøj samt nye luksus designertøj og accessories. Flere af Kirsten Prossers kunder er milliardærer i dollar og så kendte, at hun via kontrakter har lovet ikke at udlevere deres navne. Kirsten Prosser har mere end 10 års erfaring som stylist. Før Kirsten Prosser åbnede sin egen butik i 2008, har hun bl.a. arbejdet som runaway specialist for Donna Karan. Privat har Kirsten Prosser to børn, og hun er gift med tidligere direktør i bilfirmaet Acura, Eddie Prosser, som nu ansat i Kirsten Prossers stylistfirma.
 
Om onQueStyle
onQueStyle er en "walk-in closet" boutique med eksklusiv adresse i Corona del Mar, som tilbyder deres kunder det nyeste modetøj – set på catwalks i bl.a. Paria og New York. OnQueStyle er kendetegnet ved også at kunne fremskaffe designs, som er set i modemagasiner og på verdensstjerner samt haute couture fra verdens luksusbrands som Donna Karan, Chanel, Fendi, Versace, Oscar de la Renta og Hermès. onQueStyle. Dertil kommer, at onQueStyle med sit professionelle team af stylister kan tilbyde deres kunder hjælp til at styrke deres individuelle stil. Besøg hjemmesiden for mere information www.onquestyle.com
 
Om Judy Klimek
Smykkedesigner Judy Klimek, og indehaver af en af Hollywoodstjernernes foretrukne juvelforretning Left Turn Jewelry, har skabt sin helt egen kunstart ud af sine high-end ædelstens- designs af halskæder og øreringe. Judy Klimeks kunstneriske udtryk afslører hendes fascination af ædelstene, smukke farver, gennemført stil og eksotiske sølv. Judy Klimek har en stærk passion for at skabe unikke, smukke håndlavede ædelstenshalskæder til kvinder.
 
Om Left Turn Jewelry
Halskæder fra Left Turn Jewlry, som er håndlavet af smykkedesigneren Judy Klimek, er unikke i ordets betydning, fordi hver eneste er et original kunststykke – som der findes ikke to ens slags af. Når et halssmykke er solgt, bliver det ikke skabt igen. Left Turn Jewelry er blandt sine kunder særligt kendt for, at sine enestående halssmykker giver dem en følelse af være feminine og selvsikker. Senest er skuespiller Jodelle Ferland set med en af Judy Klimeks smykkedesigns til verdenspremieren af The Twillight Saga. Smykker fra Left Turn Jewelry kan derudover beskrives som lette, elegante, stilfulde og nemme at bære. Læs også informationerne på hjemmesiden, som bl.a. også indeholder presseklip med nogle af de Hollywoodstjerner, som bærer Judy Klimeks unikke smykker www.leftturnjewelry.com