Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Press_Soirée – Noa Noa

Noa Noa sætter prikken over i’et i årets partykollektion med gæstedesigner Michala Wiesneck.
Noa Noa sætter prikken over i’et i årets partykollektion med gæstedesigner Michala Wiesneck.

Noa Noa sætter prikken over i’et i årets partykollektion med gæstedesigner Michala Wiesneck. 
Den tidligere designchef hos Day, Michala Wiesneck, har for den danske tøjvirksomhed Noa Noa skabt den eksklusive partykollektion Soirée, der integrerer sig godt i mærkets eksisterende partylinje. Med kollektionens 16 unikke styles skabes en ny stemning i Noa Noa universet.  

”Soirée kollektionen er med til at udvide designhorisonten hos Noa Noa og med Michala Wiesnecks gæsteoptræden i firmaet, inspireres der til en spændende fremtid med nytænkning og opdateringer på designsiden” udtaler designchef Lea Dam Jensen.  

Inspirationen til kollektionen er hentet hos de gamle indiske maharajas med deres pragtfulde og sprudlende dekorationer. Prints tager os årtier tilbage til det gamle Jaipur med de mest vidunderlige paisley-mønstre, som nu bliver brugt i en fornyet kontekst, nemlig årets fest-outfit. Med en solid stilsikkerhed og stor æstetik tilføjes dette efterårs festgarderober bl.a. chiffon maxikjole, wrap around top, mohairstrik med pailletter, knælang kjole med perler og pailletter samt stropkjole med smukt print. 

Michala Wiesnecks must have items er den knælange velourkjole, den chunky strikkede cape med store sorte sten og pailletter og ikke mindst de trendy haremsbukser med små nitter i siden ned langs benene.  

Soirée kollektionen vil være at finde fra midt oktober i Noa Noas egne butikker og franchisebutikker over hele Europa.  

For udlån af styles eller yderligere info kontakt venligst Mildh Press på mail: henrik@mildhpress.dk eller telefon 32112711.