Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Artikel: Dyrberg/Kern fejrer 25 års jubilæum

Efter 25 år på toppen af den danske smykkeindustri var det et glad og stolt makkerpar bag Dyrberg/Kern, der fredag kunne fejre jubilæum.
Efter 25 år på toppen af den danske smykkeindustri var det et glad og stolt makkerpar bag Dyrberg/Kern, der fredag kunne fejre jubilæum.

Efter 25 år med succes i den danske smykkebranche var det et tilfreds og glad makkerpar, Gitte Dyrberg og Henning Kern, der fredag eftermiddag tog imod pressen til en uformel reception i anledning af jubilæet. 

På en tagterrasse i det indre København samledes den danske presse og venner af huset under en varm eftermiddagssol for at fejre et langt og godt kapitel i dansk smykkehistorie.

Dyrberg/Kern startede i 1985 som et samarbejde mellem det daværende kærestepar Gitte Dyrberg og Henning Kern, og de to skabte langt op gennem 80erne og 90erne samtidige og moderigtige smykker, som hurtigt blev hvermandseje. Sidenhen er parret privat gået hvert til sit, men har fastholdt et solidt professionelt og privat makkerskab, som skinner igennem når man møder dem, og som også skildres med al tydelighed i den bog, der netop er udkommet i forbindelse med 25års jubilæet.

Dyrberg/Kern sælges i dag i 40 lande og forhandles i mere end 2000 butikker på verdensplan, og historien om den successfulde duo ser dermed ud til at kunne fortsætte indtil det næste jubilæum.

Billeder: Dyrberg/Kern