Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Modebranchen samarbejder om 1,3 km lang catwalk

Københavns fire konkurrerende modemesser går sammen med Copenhagen Fashion Week og Dansk Mode & Textil om en 1,3 km lang catwalk gennem København til august.
Københavns fire konkurrerende modemesser går sammen med Copenhagen Fashion Week og Dansk Mode & Textil om en 1,3 km lang catwalk gennem København til august.

[[addon]]Københavns fire konkurrerende modemesser går sammen med Copenhagen Fashion Week og Dansk Mode & Textil om at brande dansk mode over de næste to modeuger. Initiativet, der blandt andet indebærer en 1,3 km lang catwalk gennem København, er støttet af Fonden til Markedsføring af Danmark.

Catwalken finder sted lørdag d. 14. august 2010 og vil gå fra Rådhuspladsen gennem Strøget til Kongens Nytorv. Over 200 modeller og berømtheder vil præstere deres ypperste foran internationale mode-journalister, indkøbere og modeelskende danskere og turister.

Catwalken er et af mange initiativer, der skal hjælpe til at skærpe synligheden af dansk mode i udlandet for at sikre en bredere og mere intensiv dækning af de to årlige, danske modeuger.

I tråd med begivenheden følger en massiv PR og marketingskampagne der primært skal promovere København i hovedmarkeder som Skandinavien, Benelux, Storbritannien og Tyskland. Websitet MyFashionWeek, der tilbyder skræddersyede rejse- og overnatningspakker til København samt gratis billetter til Gallery, CIFF, CPH Vision and Terminal-2.

Tiltaget markerer samtidig et historisk samarbejde på tværs af branchen.

I følge Guiness World of Record fandt Verdens Længste Catwalk sted d. 9. april 2010 i Pattaya, Thailand og var 1,594.7 meter lang.