Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Artikel: By Malene Birger laver ændringer i virksomhedstrukturen

By Malene Birger laver ændringer i virksomhedstrukturen med henblik på at forstærke brandets fokus på franchise- og retailleddet. 6 nye butikker er på tegnebrættet i 2010 alene.
By Malene Birger laver ændringer i virksomhedstrukturen med henblik på at forstærke brandets fokus på franchise- og retailleddet. 6 nye butikker er på tegnebrættet i 2010 alene.

By Malene Birger laver ændringer i virksomhedstrukturen med henblik på at forstærke brandets fokus på franchise- og retailleddet.

[[addon]]

By Malene Birger sætter hårdt ind på at vokse på retailleddet. Derfor er Charlotte Egelund ansat pr. 1. juni som Franchise- og Retail Director. Charlotte Egelund kommer fra en stilling som Retail Director i BTX Group. Derudover har hun arbejdet som Supply Chain Director for Synoptik og forinden det som International Retail Purchase Manager for Carli Gry i Danmark. Charlotte Egelund bringer altså en stor mængde erfaring med retail ind i sin nye stilling, og valget af netop hende er ikke tilfældigt. I marts måned åbnede By Malene Birger nemlig butik på Londons Marylebone High Street, og siden er en butik kommet til i Stockholm også. 

”Vores fokus er lige nu på at vækste rigtig meget mere på retailleddet, og derfor var Charlotte et oplagt valg for os. Der sker rigtig meget på det område for os nu, og vi åbner butikker i Malmø, Athen og Moskva i den nærmeste fremtid. Derudover arbejder vi på 6 butiksåbninger mere i det kommende år, men det er fortsat på tegnebrættet, så hvor det bliver, er endnu ikke offentliggjort”, fortæller Helene Skytte som er PR Koordinator for By Malene Birger. ”Vores fokus er på vækst, retail og franchise og det er kriseuafhængigt. Det går jo godt nu, så vi ser ikke noget problem i at ekspandere på trods af den økonomiske krise”, afslutter hun.