Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Røde tal på bundlinjen hos Bestseller topchef

Bestseller topchef rammes af krisen og viser røde tal på bundlinjen i sit private selskab.
Bestseller topchef rammes af krisen og viser røde tal på bundlinjen i sit private selskab.

Finn Poulsen, der er direktør for og medejer af et af Bestseller koncernens største selskaber, Bestseller Retail Europe, har i den grad mærket den økonomiske modvind, som finanskrisen har sat i gang.

Det skriver Herning Folkeblad i dag.

Finn Poulsen har sideløbende med sine aktiviteter i Bestseller regi styret sit personlige selskab, FP Ejendomme, og det er her, at de røde tal nu har vist sig på bundlinjen. Finn Poulsens formue er således faldet drastisk på bare 2 år fra 350 millioner DKK i 2008 til 80 millioner DKK i dag.

Med et underskud på 82 millioner DKK for regnskabsåret 2008/2009 har FP Ejendomme set sig nødsaget til at sælge ud af værdierne. En strategi som gør, at Finn Poulsen ser optimistisk på selskabets fremtidige likviditet. ”Vi er kommet langt, kan overskue tingene og har et godt samarbejde med vores banker. Vi har i løbet af det seneste halve år fået gode tilbud på dele af vores ejendomsportefølje, hvilket gør os fortrøstningsfulde. Det er klart, at vi kunne afvikle hurtigere, men til andre priser. Nu tror vi på, at vi kan styre igennem på en sådan måde, at vi på et tidspunkt vil have indestående og ikke gæld i bankerne”, siger Finn Poulsen til Børsen i artiklen.

Billede: De Konservative