Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Event - Boost din synlighed på nettet

Har du en strategi for din synlighed på nettet? Kender du de mange muligheder, de sociale medier giver dig for eksponering? Kom og bliv opdateret med den nyeste viden om online markedsføring.
Har du en strategi for din synlighed på nettet? Kender du de mange muligheder, de sociale medier giver dig for eksponering? Kom og bliv opdateret med den nyeste viden om online markedsføring.

De sociale medier er kommet for at blive, og de virksomheder, der mestrer dem, vil i fremtiden kunne give konkurrenterne baghjul og nå ud til nye målgrupper. På denne workshop vil du blive udfordret til at gøre mere ved din markedsføring på internettet. Du får ligefrem mulighed for at arbejde med din egen hjemmeside undervejs. Derfor anbefaler vi, at du tager din bærbare computer med. Der er trådløst netværk i lokalet.

Workshoppen vil være en kombination af indlæg og praktisk involvering, og vi kommer omkring disse emner:

    * Søgemaskineoptimering i Google – fundamentet i enhver online markedsføring
    * Sådan bruger du billeder, weblog og video på nettet.
    * Twitter, Facebook og podcast kan med fordel bruges til at nå nye målgrupper.
    * Google Analytics – gør online markedsføring målbar, lær hvordan.

Dagens booster: Ib Potter, er blandt de mest erfarne eksperter inden for online markedsføring. Han henter selv sin store viden ved at blogge og podcaste om online markedsføring. Læs mere om Ib Potter på www.potter.dk

For at få størst muligt udbytte af workshoppen, bedes du medbringe en bærbar computer med adgang til trådløst netværk.

Målgruppe: Workshoppen er målrettet etablerede vækstvirksomheder, salgschefer, Key Account Managers, PR- og marketingansvarlige i små- og mellemstore virksomheder.

Dato og tid: Fredag den 21. maj kl. 9.00 – 12.00
Pris: 500 kr. ekskl. moms
Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Gribskovvej 4, 2100 København Ø

Tilmeld dig her

 

Om boost dit salg

Boost dit salg er en række tre timers-workshops, der præsenterer dig for forskellige metoder til øget salg og bedre markedsføring. Boost dit salg byder på nogle af marketingverdenens bedste salgsværktøjer. Vi entrerer med nogle af landets dygtigste konsulenter, og undervisningen vil være en kombination af praktiske øvelser og indlæg. Du vil også møde andre virksomheder, som vil bidrage med deres erfaringer.

For at få fuldt udbytte af Boost dit salg forventes det, at deltagerne allerede i dag arbejder målrettet med salg og markedsføring som en naturlig del af virksomhedens vækststrategi.

Boost dit salg-workshops i første halvår:
23. april: Sæt prisen rigtigt, og boost dit salg
26. april: Bryd vanen, og boost dit salg
21. maj: Boost din synlighed på nettet