Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Millarderne ruller for Hummelbossen

Far og søn Stadil har på blot et år øget omsætningen med en milliard kroner i familiens selskab.
Far og søn Stadil har på blot et år øget omsætningen med en milliard kroner i familiens selskab.

Far og søn Stadil har på blot et år øget omsætningen med en milliard kroner i familiens selskab. Det skriver epn.dk.

Hummelbossen Christian Stadil, der sammen med sin far Thor står ved rorpinden for familieforetagendet Thonico A/S, kan roligt se tilbage på 2010 med et selvtilfreds smil.

Regnskabet for koncernen, der foruden sports- og modevirksomheden Hummel, omfatter selskaber indenfor fødevareindustrien, ejendomshandel samt rederiet Thorco Shipping, viser nemlig, at omsætningen har fået en kraftig saltvandsindsprøjtning.

Således havde selskabet i 2010 en samlet omsætning på 2,6 mia. kr., hvilket er en mia. mere end forrige år.
Stort plus

Det samlede resultat bærer også præg af et fremgangsrigt 2010, da koncernen her kan præsentere et plus på 123 mio. kr. sammenlignet med 90 mio. kr. i 2009.

Efter et par år med stagnerende beskæftigelse blev 2010 også året, hvor koncernen skrev over 250 nye ansættelseskontrakter. Dermed beskæftiger koncernens selskaber nu i alt 1.493 medarbejdere.
Organisk vækst

Overfor dagbladet Børsen har Christian Stadil da også svært ved at skjule sin begejstring over det flotte regnskab.

”Vi prøver at være konservative i vores retorik, så uden at have armene over hovedet kan jeg sige, at 2010 har været et fint år. Der har været organisk vækst i stort set alt, hvad vi har med at gøre, og det er sjældent, at vi oplever det,” siger han til dagbladet.

Kilde: epn.dk